INSPIRACJE / Przepisy / 15 lipca 2019

Buraczotto

Inaczej pasta z ciecierzycy i buraka 🙂

 

 

SKŁADNIKI:

  • puszka ciecierzycy
  • 1 burak ugotowany
  • 1 łyżeczka tahini
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • sezam biały
  • sól, pieprz
  • kmin rzymski
  • świeża kolendra

 

PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie składniki blendujemy i posypujemy kminem rzymskim, sezamem i świeżą kolendrą.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl