INSPIRACJE / Przepisy / 16 lipca 2019

Czekoladowe pieguski

Składniki:

  • 1/2 szklanki płatków owsianych
  • 1/2 szklanki musu kokosowego lub oleju kokosowego extra virgin
  • 1/2 szklanki: orzechów laskowych i nerkowców
  • 3 łyżki kakao
  • 1/2 szklanki daktyli (namoczonych wcześniej w wodzie)

 

Przygotowanie:

Wszystkie składniki połączyć ze sobą a następnie formować kulki. Lepiej smakują po schłodzeniu w lodówce 🙂

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl