INSPIRACJE / Przepisy / 15 lipca 2019

Deser z tofu

Dla prawdziwych czekoladoholików 😀 

 

SKŁADNIKI:

  • 1 tofu naturalne
  • 2 łyżki kakao
  • 4 daktyle (najlepiej modjool)
  • 1/2 dojrzałego banana

PRZYGOTOWANIE:

Daktyle namaczamy w ciepłej wodzie na 10 minut a następnie wszystkie składniki blendujemy. Krem można wykorzystać jako nadzienie do naleśników lub podawać z owocami np. borówkami, jako osobny deser 🙂

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl