INSPIRACJE / Przepisy / 16 lipca 2019

FASOLA PO BRETOŃSKU

SKŁADNIKI:

  • ½ kg fasoli
  • 1 duża cebula
  • 4 ząbki czosnku
  • 1-2 puszki pomidorów
  • mięso drobiowe drobno pokrojone
  • Liść laurowy, ziele angielskie, oregano, tymianek

 

PRZYGOTOWANIE:

Fasolę moczymy na noc, gotujemy 2 godziny, dodajemy pomidory, smażymy czosnek z liściem, zielem, oregano, dodajemy pomidory.

W drugim garnku rumienimy cebulę i mięso i dodajemy całą resztę.

Gotujemy 30 minut.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl