INSPIRACJE / Przepisy / 20 lutego 2019

PĄCZKI BEZGLUTENOWE Z KOMOSY RYŻOWEJ-EKSPRESOWE!

Pycha !

Składniki:

  • Mieszanka do gofrów z komosy ryżowej
  • 2 jajka
  • 200 ml wody gazowanej
  • 400 ml mleka kokosowego 5-7%
  • 6 łyżek ksylitolu

Sposób przygotowania:

  • Wszystkie składniki połącz i wymieszaj łyżką do uzyskania jednolitej masy
  • Rozgrzej urządzenie do wypieku paczków i posmaruj je niewielką ilością oleju
  • Ciasto rozlej równomiernie i piecz do uzyskania jednolitego koloru
  • Możesz posypać pączki cukrem pudrem z ksylitolu lub polać gorzką czekoladą

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl