INSPIRACJE / Przepisy / 3 czerwca 2016

Pasta z soczewicy

Zobacz przepis na pyszną pastę z soczewicy

 

Składniki:

zielona soczewica

zielone oliwki

łyżka oliwy z oliwek

oregano

ząbek czosnku

pieprz

 

Przygotowanie:

Soczewicę ugotować i zblendować z przyprawami i oliwą, dodać pokrojone oliwki.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl