INSPIRACJE / Przepisy / 12 lutego 2019

Spód do pizzy z cieciorki

Składniki:

szklanka cieciorki (240 g)

2 jajka

łyżeczka proszku do pieczenia

szczypta soli

Przygotowanie:

Cieciorkę umieszczamy w blenderze i mielimy kilka minut na jednolitą masę. Dodajemy resztę składników i dokładnie miksujemy do całkowitego połączenia. Pieczemy w 180* przez ~20 min.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl