INSPIRACJE / Przepisy / 9 sierpnia 2018

Tatar z łososia

Bogactwo kwasów omega-3!

 

Składniki na 6 porcji:

łosoś 1 kg

sok z cytryny 3 łyżki

sok z limonki 3 łyżki

miód 1 łyżeczka

musztarda dijon 1 łyżeczka

koperek 1 łyżeczka

bazylia 1 łyżeczka

oliwa 1 łyżka

Przygotowanie:

Łososia pokrój w drobną kostkę i przypraw. Zmieszaj sok z cytryny, limonki, miód, musztardę, koperek, bazylię i oliwę. W zalewie wymieszaj pokrojoną rybę. Odstaw na 20 minut, aż mięso będzie matowe. Podaj z sałatą.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Aleje Jerozolimskie 42 lok. 68
00-024 Warszawa

516 063 575 | marta.lula@coio.pl